Kan man dricka kombucha i KETO?

En av de mest populära dieterna är KETO. Den hjälper individer att nå sina hälsorelaterade mål genom att minska kolhydratintag och ersätta den med fett.

Men en utmaning som många människor står inför är de matrestriktioner som följer med den. Man får ha max 20g av sockerintaget under dagen. Men man måste ju dricka lika mycket som vanligt och att dricka vatten, svart kaffe eller vanligt te kan många uppleva som uttråkande. Och med de restriktioner för keto, undrar många människor om kombucha är en drink de kan njuta av.

Låg sockerhalt

Därför är vi väldigt restriktiva vid tillverkning av varje batch och vi skickar aldrig produkten som har mer än 3g per 100ml. Med andra ord varje flaska (330ml) av vår kombucha har bara 10g socker. Om det är för mycket då kan du dricka halva flaskan.

Faktum är att många människor har införlivat kombucha i sina dieter enbart på grund av andra potentiella hälsofördelar såsom mängden av goda bakterier och antioxidanter. Om du vill fokusera dig på sockermängden och ha det så lite som möjligt men vill ha goda bakterier i dieten så rekommenderar vi syrade grönsaker som vi också tillverkar.

Har du en fråga om våra produkter?

Har du en fråga som inte är besvarad, skicka in den här så återkommer vi.

Kan vi hjälpa dig?